Juande Ramos tror på Chelsea

Ser Londonrivalerna som huvudkandidat till att vinna Champions League.


Tottenhams spanske tränare Juande Ramos tror på engelska lag i årets Champions League.

– Det är en extremt svår turnering, men redan förra året kapade lagen från Premier League åt sig topplaceringarna, och som jag ser det är det dem som de andra måste slå. Vem som helst av dem kan bli mästare, men i år ser Chelsea väldigt starka ut tycker jag, säger Juande Ramos till Marca.

Tottenham missade Champions League – laget slutade bara elva i ligan förra säsongen. Juande Ramos har dock erfarenhet av turneringen: han var tränare för Sevilla i Champions League, innan Tottenham "stal" honom från andaluserna mitt under pågående turnering. Och nu tror han alltså på Chelsea:

– Efter två försök tror jag att de kan ta hem turneringen i år, säger Juande Ramos.

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

2 timmar sedan

Duplantis vinner även när det går emot

3 timmar sedan
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

3 timmar sedan
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.