1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Ronaldo: "Vi vinner ligan"

Cristiano Ronaldo är långt ifrån ödmjuk när han kommenterar tabelläget i La Liga under ett reklamjippo.- Jag är övertygad om att vi vinner ligan, säger portugisen.


Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo är inte känd för att ha någon ödmjuk inställning. Det lär han fortfarande inte vara efter talet han höll under ett spansk reklamjippo under onsdagen.

- Jag ser fram emot att möta Barcelona på Santiago Bernabeu. Jag är övertygad om att vi vinner ligan, säger Ronaldo självsäkert enligt Goal.

Den bollkäre portugisen väljer också att hylla sin förre anfallspartner Wayne Rooney, som för tillfället öser in mål i Premier League.

- För mig är Rooney fortfarande samma spelare - han är en fantastisk, en vinnarskalle. Jag vet inte om det här är möjligt men jag hoppas att min vän i Manchester och jag kan spela ihop igen, förklarar 24-åringen.

Men det är inte bara Rooney som Ronaldo saknar. Världens bäste spelare under 2008 håller också kontakten med bland andra Sir Alex Ferguson och Nani.

- Jag pratar med coach Ferguson ibland. Även Rio Ferdinand, Patrice Evra, Nani. Jag har inte avslutat mina relationer med de här killarna.

Ronaldo fick under reklamjippot frågan om vilken idrottare han skulle betala för att se. Svaret var både oväntat och snabbt:

- Tiger Woods, säger Ronaldo.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!