Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Totti: "Beckham måste ha tålamod"

- 16/03/2010, 13:00 -

Scanpix

Francesco Totti stöttar David Beckham efter hans operation i går.- Jag hoppas att han återhämtar sig snabbt, säger Totti.

Milanstjärnorna David Beckham och Alessandro Nesta opererades under måndagen. Nu får de stöd av Romas anfallare Francesco Totti.

- Det är alltid jobbigt när motståndarna skadar sig, framför allt när det gäller två väldigt professionella spelare som är berömda för sin kämpaglöd, säger Totti enligt Football Italia.

För Nesta innebär skadan att han med största sannolikhet missar resten av säsongen i Milan. Någon comeback i landslaget är det inte på tal om, men för Beckham är det stundande VM:et en stor dröm.

Engelsmannen går nu en tuff kamp mot klockan som många redan ser som förlorad. Men Totti har ett par råd som kan hjälpa den 34-årige mittfältaren.

- Det är en svår tid. Man vill återhämta sig så snabbt som möjligt. Man vill bara dra på sig tröjan igen för klubben och för fansen, men man måste i stället ha tålamod, menar italienaren.

Just Totti skadade sig inför VM 2006 men var tillbaka på fotbollsplanen precis innan allvaret drog igång. Nu önskar han all lycka i fortsättningen till både Beckham och Nesta.

- Jag hoppas att dem återhämtar sig snabbt. Jag vet mycket väl vad de måste göra för att komma tillbaka så snabbt som möjligt.