1 av 2
- Foto: Bildbyrån
2 av 2
- Foto: Bildbyrån

Joe Cole nära att lämna Chelsea

Enligt uppgift har Joe Cole och Chelseas kontraktsförhandlingar inte kommit någon vart och nu är närmsta rivalerna ute efter mittfältaren.


28-årige Joe Coles kontrakt med London-klubben, Chelsea, går ut i sommar. Hans framtid i klubben har varit oviss och det har ryktats om att han ska lämna. Nu har klubben har dragit tillbaka sitt erbjudande om en ny affär - men Joe Cole vill stanna.

- Jag tycker inte att kontrakt ska diskuteras mitt i säsongen. Jag har alltid skött mina förhandlingar under sommaren, säger Cole till The Sun.

- Vi kan inte hitta gemensamma nämnare och det är störande. Just nu finns det inget erbjudande på bordet, så jag vet var jag står. Men jag vill fortfarande diskutera till sommaren, fortsätter han.

Nu när Chelsea inte har kommit med något konkret förslag har rivalerna Manchester City, Liverpool och Tottenham visat sitt intresse för stjärnspelaren.

Kontraktet går ut den 30:e juni då han blir free-agent och det kan mycket väl bli slutet på en 7-årig era på Stamford Bridge.

/
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Chelsea-stjärna anklagas för rasism

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

1 timme sedan
Det är bortalagens semifinalserie så här långt mellan Edsbyn och Västerås.

Frölunda föll – i stjärnans comeback

2 timmar sedan
Frölundas lagkapten Hanna Olsson slet av muskelsenorna i baksida lår och säsongen såg ut att vara över. Men i den första semifinalen mot Luleå var stjärnan tillbaka. Trots det blev det förlust för Frölunda.

"Bajens" besvikelse: Missar slutspel i cupen

2 timmar sedan
Depp i Hammarby. Jubel i Mjällby. Efter 1–1 går Mjällby vidare till kvartsfinal i svenska cupen – samtidigt som Hammarby är utslaget.

Så stöttades Henke Larsson under den framgångsrika karriären: ”Det är respekt”

idag 16:52
Henrik Larsson slog igenom ordentligt i och med Sveriges VM-brons i fotboll 1994. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om den folkkära fotbollsikonen.

Studio Allsvenskan: "Det är det värsta jag har sett"

idag 16:01
Malmö FF:s backstjärna Martin Olsson, 36, knockade Varbergs Robin Tranberg. Det får poddstjärnan Marcus Birro att rasa. – Det är det värsta jag har sett, säger han i Studio Allsvenskan.