Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hughes: City behöver fem nya spelare

- 04/01/2009, 18:51 -

Manchester City behöver minst fem nya spelare, menar tränaren Mark Hughes.

Nyrika Manchester City gjorde i går klart med Wayne Bridge från Chelsea. Men det räcker inte på långa vägar. Av budgeten på en miljard finns nu 850 miljoner kronor kvar i kassan för att bygga ett mästarlag. Och truppen behöver minst fem spelare. Det säger tränaren Mark Hughes eller "Sparky" som han numera kallas i England.

– Vi behöver fler spelare. Vi har köpt Wayne Bridge men vi behöver kanske fem till för att komplettera de spelare vi har.

– Att köpa spelare i januari är inte lätt men det är uppenbart för alla att fem spelare förmodligen är minimum, säger walesaren Hughes till Sky Sports.

Hughes hinner dessutom skicka en hälsning till de fans som förväntar sig världens bästa spelare till lillebror i Manchester. Det händer inte än på ett tag.

– Jag förstår att vissa spelare som vi vill ha kanske är omöjliga att få in. Men det är fortfarande tidigt och vi kommer att jaga de spelare som vi tror kan hjälpa oss, säger "Sparky".

Frågan är om Hughes är kvar i klubben när världsstjärnorna anländer. Efter 0-3 mot Nottingham Forest i FA-cupen är det allt fler som kräver den gamle Unitedlegendarens avgång.

Hughes vet vad han snackar om - kolla in målet

Skrivet av: