Måndag 2 Aug
Stockholm

Real Madrid-stjärna inblandad i sexskandalen

Real Madrid-stjärnan Karim Benzema är en av de fyra som är inblandade i prostitutionsskandalen.
1 av 4
Real Madrid-stjärnan Karim Benzema är en av de fyra som är inblandade i prostitutionsskandalen. Foto: Scanpix
Marseille-spelaren Hatem Ben Arfa är också insyltad.
2 av 4
Marseille-spelaren Hatem Ben Arfa är också insyltad. Foto: Scanpix
Bayern Münchens Franck Ribéry har erkänt att han har haft ett förhållande med flickan - men ovetandes om hennes unga ålder.
3 av 4
Bayern Münchens Franck Ribéry har erkänt att han har haft ett förhållande med flickan - men ovetandes om hennes unga ålder. Foto: Scanpix
Lyon-spelaren Sidney Govou är också förhörd för sexbrott.
4 av 4
Lyon-spelaren Sidney Govou är också förhörd för sexbrott. Foto: Scanpix

Prostitutionshärvan i det franska landslaget fortsätter. Nu har de två icke namngivna spelarna kommit fram. Det handlar om Karim Benzema och Hatem Ben Arfa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PARIS. Det franska landslaget skakades av en prostitutionsskandal i helgen där bland annat Franck Ribéry och Sidney Govou var inblandade. Nu har de två andra namnen kommit ut och det rör sig om Real Madrid-stjärnan Karim Benzema och Marseilles Hatem Ben Arfa.

Ribéry erkände under måndagen att han hade haft ett förhållande med den prostituerade flickan - men att han var omedveten om hennes unga ålder. Han riskerar böter från 440 000 kronor till tre års fängelse.

Ytterligare tre franska landslagsspelare har varit inblandade och samtliga har förhörts av polisen. Sidney Govou är sedan tidigare utpekad men nu har de ytterligare två namnen kommit ut och det handlar om Karim Benzema och Hatem Ben Arfa.

Alla fyra spelarna ska ha haft sex med flickan som nyligen har fyllt 18. Den franska nattklubben Zaman Café på Champs Elysee är under utredning och det hävdas vara där mycket av umgänget ska ha ägt rum.

Kommentera
Kopiera länk
Dela