Franck Ribéry är inte längre aktuell för Real Madrid sedan sexskandalen har uppdagats.
Franck Ribéry är inte längre aktuell för Real Madrid sedan sexskandalen har uppdagats. - Foto: Scanpix

Real Madrid vill inte ha Ribéry längre

Bayern Münchens Franck Ribéry har länge varit högaktuell för en övergång till Real Madrid nästa säsong. Det kan han glömma nu sedan inblandningen i prostitutionsskandalen.


MADRID. Real Madrid har länge varit intresserade av Bayern Münchens anfallsstjärna, Franck Ribéry. Det har ryktats om att en övergång skulle ske under sommaren - men nu blir det inget av det enligt spansk press.

Den spanska toppklubbens intresse för Ribéry har helt och hållet försvunnit sedan sexskandalen rörande det franska landslaget har uppdagats.

Ribéry har erkänt i förhör med polisen att han regelbundet träffade den prostituerade flickan - som dessutom var minderårig, dock menar han att han var ovetandes om den unga åldern.

Prostitutionsdebaclet har enligt den spanska tidningen Marca gjort Ribéry iskall på Real Madrids önskelista.

Det finns även en risk att Ribéry åtalas och då kan han dömas till tre års fängelse och böter på 440 400 kronor.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
VM
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oskarshamns poängkung till Färjestad

Dahlins NHL-tränare sparkas

1 timme sedan
Rasmus Dahlins Buffalo sparkar tränaren Don Granato sedan NHL-klubben missat slutspel för 13:e året i rad.

Hiljemark tar över Elfsborg – succétränaren lämnar

2 timmar sedan
Elfsborg byter tränare i sommar. Jimmy Thelin har fått ett nytt tränarjobb i skotska Aberdeen. Han ersätts av en tidigare SM-guldvinnare i gulsvart: 31-årige Oscar Hiljemark. Det här var planen hela tiden, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson.

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

3 timmar sedan
Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

"Vi riskerar att mista medaljörer"

3 timmar sedan
Svensk elitidrott behöver centraliseras, och idrottare och tränare få bättre villkor. Det slås fast i en regeringsrapport. "Vi riskerar att mista medaljörer", säger SOK:s ordförande Hans von Uthmann.

Sävinger gör debut i landslaget

idag 13:02
Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.