Måndag 21 Jun
Stockholm

Schumacher tvivlar på Maradona

Den förre formel 1-stjärnan lever familjeliv och tvivlar på att Diego fixar det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan Michael Schumacher lämnade faerrari och Formel 1-cirkusen har han bytt kickarna, kurvorna och de extrema motorerna mot hemmakvällar i huset utanför Geneve med en öl tillsammans med hundarna framför tevesporten. Kör han något så är det gokart, motorcyklar, bilar – men inte som förr.

– Nej. Jag måste inte ha plattan i mattan för att må bra. Jag är ingen kurvor- och omkörningspundare. Men jag gillar att köra snabbt, för skojs skull. Utan måsten. De tål jag inte längre, jag tyckte det var jobbigt med alla tider att passa och saker jag var uppbokad för. Jag ville ha friheten att bestämma över min egen tid i livet, säger Michael Schumacher till La Repubblica.

"Schumi" är själv en duktig fotbollspelare. Om Argentinas nye förbundskapten Diego Maradona säger han:

– Jag tvivlar på maradona som förbundskapten. Det är en man som har känt behov av excesser. Sådana svagheter är svåra att få ordning på, de kan gömmas undan men de försvinner inte. Hans rehabilitation skulle vara en fin historia för sporten. Men då måste man tro på sagor, och det ligger inte för mig, säger Schumacher till La Repubblica.

Schumacher gör mål:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela