Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Podolski gör Klinsmann olycklig

Sport | 12/01/2009 15:53

Den gamla storspelaren tycker att Podolski borde slåss mer för en plats i laget.

Lukas Podolski är lågan som sakta, sakta börjar slockna. En lovande framtid har utvecklats till en oviss sådan. Utebliven speltid i Bayern München innebär att han sannolikt återvänder till klubben han kom från 2006 – FC Köln. Hans nuvarande tränare i Bayern, Jürgen Klinsmann, är dock besviken på Podolski. Viljan och engagemanget finns inte där menar den gamla storspelaren.

– Jag hade hoppats på att han hade lite jävlaranamma i sitt spel och kunde säga till sig själv: "jag ska visa dem vad jag kan", säger Klinsmann om Podolski enligt Sky Sports.

– Bayern är en klubb där det är antingen eller. Antingen antar spelaren utmaningen och slåss för sin plats i laget, eller så bytar man omgivning, fortsätter tränaren.

De två hinder som står i vägen för Podolski är Luca Toni och Miroslav Klose. Visserligen inga lätta kolosser att flytta på, men de är inga omöjliga utmanare heller.

– Det gör ont i mig att se en sådan talang bara stanna och inte utvecklas på grund av att han inte kan hantera situationen med två spelare framför sig.

Lukas Podolski har bara gjort fyra starter så här långt i säsongens Bundesliga. Frågan är om den femte sker i Köln eller i München.

Lukas Podolski sänker Sverige i VM 2006

Skrivet av: