"Mourinho borde få smäll på käften"

Catanias VD tycker att Intertränaren inte visar respekt för sicilianarna.


I lördags vann Inter med 2-1 över Catania, efter att laget från Sicilien gjort två självmål. Ändå tyckte Inters tränare José Mourinho att hans lag borde ha vunnit med "3-,4- eller 5-1". Nu går Catanias VD Pietro Lo Monaco till motattack.

– Mourinho är helt enkelt en person som borde få en smäll på käften, sa Lo Monaco i en en teveintervju med Antenna Sicilia dagen efter matchen, skriver La Gazzetta dello Sport.

Om portugisens uttalande att Inter borde ha gjort fler mål säger han:

– En person som som säger sådana saker har varken respekt för motståndarna, nationen som har tagit emot honom eller tränarkollegorna.

På måndagen valde dock Lo Monaco att göra en halv pudel:

– Det var ingen uppmaning till våld, utan bara ett färgstarkt sicilianskt sätt att uppmana Mourinho att visa respekt för andra.

– Med sina uttalanden brast Intertränaren i respekt för Catanias stad, klubb och supportar. Detpassar sig inte att en tränare som ensam tjänar lika mycket som vår förening betalar alla våra spelare tillsammans.

Ett annat färgstarkt sicilanskt sätt att uppmana någon att visa mer respekt:

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Nilsson kan avgå: "Ett av alla tänkbara alternativ"

Gör som Sörenstam – spelar mot herrarna

3 timmar sedan
Amerikanskan Lexi Thompson kommer att pegga upp på nästa veckas PGA-tourtävling i Nevada.

Fotbolls-VM firar 100 år – spelas i sex länder

3 timmar sedan
Fotbolls-VM firar 100 år 2030 – vilket firas stort och brett. Slutspelet ska spelas på tre kontinenter och i sex länder. "I en splittrad värld är fotbollen enande", säger Fifa-ordföranden Gianni Infantino.

Alexandersson slagen – Hagström tog EM-guld

idag 16:52
Det blev svenskt guld under sprint-EM i orientering. Efter flera år av misslyckanden fick Sara Hagström till sist utdelning och vann före storfavoriten Tove Alexandersson. Det var väldigt oväntat, men plötsligt händer det, säger guldmedaljören.

Svensk medaljmiss – med en sekund

idag 15:52
Det blev ingen svensk medalj på herrsidan när sprint-EM i orientering inleddes i Italien på onsdagen. Martin Regborn var närmast att nå pallen i den individuella sprinten längs Veronas gator. Och nära var han minst sagt.

Klopp kräver omspel efter VAR-skandalen: "Uppenbart misstag"

idag 15:24
Luis Diaz mål mot Tottenham dömdes felaktigt bort och Liverpool förlorade matchen. Nu kräver lagets tränare Jürgen Klopp att den ska spelas om. Det vore det enda rätta, säger tysken.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.