Tisdag 5 Jul
Stockholm

Robinho flörtar med Barça

Under måndagen kom det fram uppgifter om en bytesaffär mellan Manchester Citys Robinho och Barcelonas Zlatan Ibrahimovic. Det är ett byte som brassen minst sagt välkomnar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Ryktena kring Zlatan Ibrahimovics framtid blir allt fler. Under gårdagen publicerades rapporter i spansk media om att Manchester Citys utlånade stjärnbrasse Robinho skulle kunna vara på väg till Barcelona i en bytesaffär mot Zlatan.

För närvarande spelar Robinho för moderklubben Santos och dessutom hägrar VM i Sydafrika. Men efter VM vill den tekniske anfallaren gärna packa resväskorna och bege sig till Barcelona.

- Vilken spelare som helst i världen skulle älska att spela för Barcelona, säger han till spanska Sport.

Agenten Evandro de Souza ska enligt tidningen också ha varit i kontakt med Robinho angående en eventuell bytesaffär. Fast en övergång lär dröja; åtminstone ett tag till.

Det är nämligen först i nästa vecka som Souza kommer sätta sig ner och diskutera sin klients framtid med Barcelonas ledning. Nyligen gick dock den katalanska storklubben ut och meddelade att Zlatan inte under några omständigheter kommer användas i en bytesaffär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.