Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Officiellt: Adriano klar för Roma

- 08/06/2010, 22:51 -

Scanpix

Efter många om och men är det nu klart. Omdiskuterade brassen Adriano har skrivit på för Roma.- Han verkar vara i fin form, säger sportchefen Bruno Conti.

ROM. Adriano spåddes en lysande framtid för bara ett par år sedan, men utvecklingen stannade plötsligt upp. Brassen platsade inte i Inter och fick vända hem till Brasilien för att få en nystart.

Även om det inte gått helt enligt planerna för anfallaren har han dragit till sig intresse under våren från framför allt Roma. När transferfönstret så öppnades var den italienska storklubben snabba med att locka till sig stjärnbrassen.

På tisdagen blev det också klart att Adriano nästa säsong kommer att spela i Romatröjan. 28-åringen skrev på ett treårskontrakt med huvudstadsklubben.

- Signaturerna är på kontraktet, allt gick bra. I morgon blir det presskonferens med president Rosella Sensi, säger spelarens advokat Conte till Football Italia.