Stockholm

Noel Gallagher hyllar Kaká

Oasisstjärnan och Man City-supportern hyllar eventuella köpet av Kaká.


Läs mer

Oasisstjärnan Noel Gallagher bloggar om sitt älskade Manchester City, och klubbens påstådda rekordbud för Milanmittfältaren Kaká, skriver brittiska musiktidninen NME.

Budet på runt 1,2 miljarder kronor kommer, om det går igenom, bli det högsta någonsin inom fotbollsvärlden. På sin officiella blogg skriver Gallagher att transfern varit det huvudsakliga samtalsämnet i Oasislägret innan bandets spelning i Berlin under söndagskvällen.

– Det vardagliga snacket har dominerats av historien om Kakás flytt till allsmäktiga Man City, skriver Noel Gallagher, och fortsätter:

– Så, det ser ut som Robinho faktiskt bara var början! Kolossala summor pengar pratas det om. Obscena, har några sagt. Alex Fergusons min på presskonferensen i går var i sig värd 1,2 miljarder. Han såg riktigt chockad ut.

Gallagher försvarar också kritiken som menar att övergången inte är i klubbens anda. "Skit i moralen", skriver han. "Skit i Arsene Wenger och hans socialistiska fotbollsnonsens. Skit i allt skitsnack om att klubben förlorar sin identitet. Vilken identitet? Faktumet att vi har varit luspanka i 30 år?, skriver den alltid lika välartikulerade storebror Gallagher, enligt NME.

Slutligen undrar Noel Gallagher skämtsamt om de nya ägarna inte kan ersätta Man Citys spelartröjor också.

– Ingen gillar ju den nuvarande ändå.

Se när Noel Gallagher kysser Man City-tröjan:

Oasis spelar på Scandinavium i Göteborg 25 januari och på Globen i Stockholm 28 januari.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.