Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Inter utan Zlatan och Balotelli

Sport | 24/01/2009 14:55

Mario Balotelli får inte ens vara med när Ibrahimovic är avstängd.

Intertränaren José Mourinho har ett problematiskt förhållande till lagets supertalang Mario Balotelli. 18-åringen har inte fått spela på länge, men inför söndagkvällens match mot Sampdoria trodde många att han skulle få spela från start, eftersom Zlatan Ibrahimovic är avstängd och för första gången kommer att missa en Serie A-match den här säsongen. Så blir det inte. José Mourinho motiverar petningen av Balotelli med att det är ett "taktiskt val".

Frågan är vem som ska spela på topp i stället.

– Det går inte att ersätta en spelare som Ibrahimovic. Vi måste sepla som ett lag, det är den enda möjligheten. Men i dag vill jag inte prata om Ibrahimovic eftersom han inte kommer att vara med i morgon.

Det mest troliga är att problembarnet Adriano spela från start.

– han spelade bra i cupen mot Roma. Innan dess gjorde han bra i från sig mot Atalanta och Genoa. Han kan ge ett viktigt bidrag, men det som behövs är som sagt en laginsats, säger José Mourinho enligt La Gazzetta dello Sport.

Skrivet av: