Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho i öppet krig med Italien

Sport | 23/01/2009 08:53

Planerar att stämma flertalet tidningar som i går skrev att han attackerat Interspelarna efter 1-3-förlusten mot Atalanta.

Som Nyheter24 skrev redan i går sägs Zlatans tränare José Mourinho ha förnedrat och förlolämpat sina Interspelare efter den chockerande 1-3-förlusten mot Atalanta i Serie A. Han ska bland annat ha skrikit att spelarna är "skithögar" och fortsatt med att ifrågasätta klubbens titlar de senaste åren:

– Första titeln vann ni via sekretariatet, den andra för att det inte fanns nåt motstånd och den tredje i sista minuten. Ni är ett skitlag, ska portugisen ha sagt enligt flera italienska tidningar.

Men nu slår den hetlevrade Mourinho tillbaka och breddar det redan omfattande kriget mot den italienska journalistkåren som han drabbat samman med vid flertalet tillfällen under sina första sex månader i Italien. Enligt italienska källor planerar han att stämma tidningarna La Stampa, La Repubblica och Tuttosport. Tuttosport är kända för att sympatisera med Inters huvudkonkurrent Juventus. La Stampa och La Repubblica är däremot kända för sin seriositet.

Inter har ännu inte gjort något uttalande, men det ryktas om en mediebojkott la Zlatan Ibrahimovics mot Aftonbladet.

Skrivet av: