Anderson var med om en svår bilolycka.
Anderson var med om en svår bilolycka. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

United-stjärna sekunder från döden

Manchester Uniteds Anderson kunde inte ha kommit närmare döden. Medvetslös drogs han ur en brinnande bil - strax innan den exploderade.


BRAGA. Manchester United-stjärnan Anderson var endast sekunder från döden, när den 22-årige mittfältaren i allra sista stund drogs medvetslös ur en brinnande bil - bara en stund innan den exploderade.

Brasilianaren, som har gjort sig mer och mer känd för sitt vilda festliv, hade enligt lokala uppgifter spenderat en rejäl summa pengar i en nattklubb innan han körde iväg med sin Audi R8 tillsammans med en manlig vän och en brasiliansk kvinna.

Olyckan var framme tidigt i morse. Det är oklart vem som satt bakom ratten, men av någon anledning körde bilen ur vägen, körde in i en väg och fattade eld. Alla tre fördes snabbt till sjukhus utan svårare skador, och kunde senare skrivas ut med hjärnskakningar och whiplashskador.

Juridiska konsekvenser

Enligt Guardian kan olyckan få juridiska konsekvenser, men hur United-tränaren Sir Alex Ferguson reagerar på det här återstår fortfarande att se. United har fortfarande inte lämnat en kommentar, men det är ändå välkänt att den skotske demontränaren är stenhård när det kommer till sina spelares livsstil och framför allt deras festliv.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

3 timmar sedan
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.