Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaká knäskadad - kan tvingas till operation

- 05/08/2010, 10:44 -
Kaká kan bli borta i upp till två månader.
1 av 2

Kaká kan bli borta i upp till två månader.

Andre Penner/AP/SCANPIX

Brasilianaren dras med en meniskskada.
2 av 2

Brasilianaren dras med en meniskskada.

Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

Kaká har ådragit sig en meniskskada i vänsterknäet och har lämnat Real Madrids försäsongsläger i USA. Nu riskerar han att bli borta i upp till två månader.

ANTWERPEN. Tidigt i morse vann Real Madrid sin första träningsmatch i försäsongen när mexikanska Club America besegrades med 3-2 på Candlestick Park i San Francisco. Men de gjorde det utan sin brasilianske mittfältsstjärna, Kaká.

Enligt Real Madrids hemsida dras den 28-årige spelaren med en meniskskada i vänsterknäet och kan i värsta fall tvingas till operation.

Kaká, som värvades från Milan inför den gångna säsongen, har lämnat truppen och har rest till Antwerpen i Belgien tillsammans med läkaren Carlos Díez. Väl där kommer de att träffa specialisten Martens Marc, som ska bestämma om Kaká ska opereras eller ej.

I värsta fall kan han komma att missa upp till två månader. Något som knappast kan vara bra för en spelare som varken imponerade den gångna säsongen med klubblaget eller med Brasiliens landslag i VM.