Stefan Selakovic håller fortfarande modet uppe.
Stefan Selakovic håller fortfarande modet uppe.

Selakovic håller modet uppe

Det är inte så mycket som talar för IFK Göteborg inför kvällens svåra returdrabbning med AZ Alkmaar. Men än har inte Stefan Selakovic gett upp drömmarna om avancemang.– Klart att vi har chanser, säger mittfältaren till Nyheter24.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

GÖTEBORG. Europadrömmarna ser ut att gå i kras. Med 2-0 i baken är det inte mycket som tyder på att IFK Göteborg kan vända och vinna när det holländska laget AZ Alkmaar kommer på besök i kväll.

"Blåvitt" måste göra minst två mål samtidigt som de håller nollan för att ta returmötet i Europa League-kvalet till förlängning. En uppgift som är lättare sagd än gjord.

– Klart att vi har chanser. Men  vi hade gärna vilja ha haft ett mål med oss från första mötet, säger Stefan Selakovic när Nyheter24 ringer upp.

Vad måste ni göra för att ta er vidare?

– Först och främst får vi inte släppa in mål. Sen blir det att ta vara på våra chanser. de kommer säkert vilja ha mycket boll och spela av matchen. Men vi måste ju fram. Samtidigt kan man inte vara för offensiva. Får vi ett mål på oss måste vi helt plötsligt göra fyra mål.

Bara timmarna inför avspark har endast sålt drygt 8 000 biljetter. Lite med tanke på att det är en så pass viktig match, menar Selakovic. Det har han nog rätt i, eftersom IFK behöver all hjälp som de kan få från sina supportrar för att de ska kunna vända på det här.

/
/
/
/