Michael Ballack kan ha gjort Christian Lells flickvän gravid.
1 av 2
Michael Ballack kan ha gjort Christian Lells flickvän gravid. - Foto: Frank Augstein/AP/SCANPIX
Lell gjorde slut och blev sedan tillsammans med sin flickvän.
2 av 2
Lell gjorde slut och blev sedan tillsammans med sin flickvän. - Foto: David Ramos/AP/SCANPIX

Ballack i triangeldrama

Familjefadern Michael Ballack kan ha gjort sin förre lagkamrats flickvän gravid.– Michael Ballack är inblandad i det som tog väldigt hårt på mig, säger Hertha Berlin-spelaren Christian Lell.


BERLIN. Skandalerna avlöser varandra på löpande band. Nu kommer den tyska fotbollen med en rejäl sådan.

Christian Lell har haft det svårt den senaste tiden och tog nyligen ett tre månaders långt uppehåll från fotbollen. Strul med flickvännen Daniela tros ha legat bakom Lells svårigheter och nu rapporteras det att den förre lagkamraten i Bayern München, Michael Ballack, har gjort henne gravid.

Nu går dessutom Lell ut och bekräftar att Ballack ligger bakom uppehållet.

– Alla har frågat mig varför jag höll mig borta från fotbollen i tre månader och om det hade något med Michael Ballack att göra. Svaret är ja. Michael Ballack är inblandad i det som tog väldigt hårt på mig. Det vet han själv också, säger Lell enligt tyska Bild.

Enligt uppgifter gjorde Lell, som tidigare under sommaren flyttade till Hertha Berlin, och flickvännen slut under uppehållet. Nu är dock den 25-årige försvararen och den sju månaders gravida flickvännen tillsammans igen.

– Med tanke på vårt barn, som Daniela och jag snart ska få, och vår familj vore det helt enkelt inte bra om jag just nu offentligt berättar om alla privata händelser. Tidpunkten bestämmer jag. Alla är inte som Michael Ballack som tror att han kan unna sig vad som helst, som klampar in i andras privatliv och förstör en del utan att tänka mer på det, fortsatte han.

Familefadern Ballack

Ballack, som återvände till Bayer Leverkusen den här sommaren, är gift sedan 2008 och har redan tre barn. Nu kan han alltså vara på väg att få en fjärde.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Stark högt upp i Texas

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?