Ronaldinho skriver ett öppet brev till Barcelonas supportrar.
1 av 2
Ronaldinho skriver ett öppet brev till Barcelonas supportrar. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX
Kungen och arvingen tillsammans i Milan.
2 av 2
Kungen och arvingen tillsammans i Milan. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX

Ronaldinhos öppna brev till Barca

Ronaldinho återvänder under onsdagen till arenan där han skapade sig ett namn som en av 2000-talets första deceniums bäste spelare. Nu skriver han ett öppet brev till fansen.


Cosa Succede?

Vill du läsa mer om Serie A? Följ Gustav Östergrens och Nicole Fältlövs blogg på Nyheter24.

BARCELONA. Ronaldinho Gaucho återvänder på onsdag för första gången till till Nou Camp sedan övergången till AC Milan. Brasilianaren spenderade fem framgångsrika år i Barcelona där han bland annat vann ligan två gånger och Champions League 2006. Han blev dessutom två gånger om framröstad till världens bäste spelare när han bar den katalanska tröjan.

– Jag talar väldigt sällan ut i pressen och är som ni vet inte ett stort fan av tårdrypta farväl, men jag vill ta tillfället i akt och tacka alla er fans för de fem år vi hade tillsammans.

Ronaldinho ska enligt rapporter ha uppnått samma fysiska status som han hade under tiden i Barcelona och kommer att göra vad han kan för att se till att Milan återfår sin plats på tronen i Europa.

– Att komma tillbaka till Nou Camp är väldigt speciellt för mig, den här arenan kommer alltid att vara en av mina absoluta favoritarenor. Jag vill utdela en stor kram till alla i Barcelonafamiljen och speciellt till Sandro Rosell, avslutar Ronaldinho sitt brev till Barcelona.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!