Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho missnöjd: "Vi borde ha gjort mål"

- 30/08/2010, 08:58 -
José Mourinho var inte nöjd efter matchen.

José Mourinho var inte nöjd efter matchen.

Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

0-0 i premiärmatchen är inte tillräckligt bra för José Mourinho, som menar att Real Madrid borde ha nätat mot Mallorca.- Vi spelade dåligt, säger han.

PALMA DE MALLORCA. Det blev inga mål för Real Madrid i premiärmatchen mot Mallorca i går kväll. Huvudstadsklubben hade förvånandsvärt svårt att skapa chanser och hemmalaget stod upp bra mot José Mourinhos mannar.

Efter drabbningen var den portugisiske demontränaren naturligtvis missnöjd. Men han tycker ändå att "Los blancos" borde ha vunnit.

- Det negativa är att vi skapade många chanser trots att vi spelade dåligt. Vi gjorde det inte bra, speciellt inte i den första halvleken, säger han.

Den argentinske anfallaren Gonzalo Higuian hade ett flertal lägen att ge Real Madrid ledningen. Men en storspelande Dudu Aouate i Mallorcamålet satte stopp för gästerna.

- När ett lag inte är på topp, när de spelar långt ifrån deras maximala potential, är det viktigt att de försvarar sig bra och inte göra misstag. Det andra är att göra mål på de få lägen som vanligtvis skapas, säger Mourinho och fortsätter:

- Vi försvarade oss bra och vi skapade fler lägen än vad vi hade räknat med. Men utan att göra mål.