Zlatans ankomst skapar oro i Milans trupp.
1 av 4
Zlatans ankomst skapar oro i Milans trupp. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Berlusconi utesluter inte en värvning av Robinho till Milan.
2 av 4
Berlusconi utesluter inte en värvning av Robinho till Milan. - Foto: Michael Sohn/AP/SCANPIX
Klaas-Jan Huntellar är på väg bort ifrån Milano...
3 av 4
Klaas-Jan Huntellar är på väg bort ifrån Milano... - Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX
...precis som Marco Borriello.
4 av 4
...precis som Marco Borriello. - Foto: Daniele Badolato/AP/SCANPIX

Zlatans ankomst skapar oro i Milan

Zlatan Ibrahimovics ankomst till San Siro har skapat oro i truppen. Flera spelare överväger nu att lämna klubben – allt för att slippa få minskad speltid. Samtidigt kvarstår Milans intresse för Robinho, vilket försvårar konkurrenssituationen ytterligare.


MILANO. Milan ser ut att få en sylvass offensiv kommande vinter. Zlatan Ibrahimovic är redan klar för Milanoklubben och sedan tidigare finns Pato, Ronaldinho, Inzaghi, Borriello och Huntelaar i italienarnas trupp. Nu antyder dessutom ägare Silvo Berlusconi att klubben fortfarande är intresserade av Robinho, som uppges vilja bort från Manchester City.

– Om en specifik spelare intresserar oss och vi har behov av honom är vi redo att ta hit honom också, säger Berlusconi enligt Sky Sports.

Robinho var Milans reservplan om Ibrahimovic-affären skulle gå i stöpet, men nu verkar det alltså som att brassen kan hamna på San Siro tillsammans med Ibra.

– Det hänger inte på oss nu men om det hade gjort det... Milans intresse finns där, konstaterar Berlusconi kort och hemlighetsfullt.

Spelare kan lämna

Köpet av Zlatan och det kvarstående intresset för Robinho har gjort att flera spelare öppnat för att lämna den anrika klubben.

– Zlatans ankomst? Han är en stor mästare men med hans ankomst kommer det också bli begränsat med speltid för mig, säger Marco Borriello till Milans egna TV-kanal och fortsätter;

– Jag måste fundera på min framtid och prata med både min klubb och agent för just nu är jag mitt uppe i min karriär.

Även Klaas-Jan Huntelaar är på väg bort från Milan. Tottenham har försökt värva holländaren på lån, något som dock Milan har tackat nej till. The Sun rapporterar att Spurs är redo att betala ungefär 125 miljoner kronor.

Transferfönstret stänger i morgon kväll.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

3 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

3 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.