Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Roma och Panucci i öppet bråk

Sport | 27/01/2009 19:26

Spalletti: "Christian visar respekt när han får en starttröja".

På 90-talet var Christian Panucci ökänd för att snabbt göra sig till ovän med lagkamraterna i en strid ström av nya klubbar. På äldre dar har veteranbacken som kom till Roma 2001 till synes mognat och lugnat ner sig. Men nu är 35-åringen åter på krigsstigen. Anledningen är dåligt med speltid och att han inte fått något nytt kontraktsförslag från Roma. I förra matchen mot Napoli vägrade han börja matchen från bänken, utan satte sig i stället oombytt på läktaren i protest.

Nu verkar Panuccis dagar i den eviga staden vara räknade. Enligt ihärdiga rykten är han på väg till franska ligan.

– Väldigt troligt, från och med i morgon kan jag vara mer precis i ärendet. Det är ett spår vi jobbar med, säger Panuccis agent Oscar Damiani till Radio Kiss Kiss Napoli.

Inför morgondagens match mot Palermo har Romas tränare Luciano Spalletti tvingats svara på frågor om Panucci, som har sagt att han "får lida för sin personlighet".

– För mig handlar personlighet om annat. Om att acceptera beslut och att arbeta för att tränaren som har petat honom ska tänka om. När det handlar om respekt så visar Christian bara respekt när han får en starttröja. Det är han som inte har visat mig respekt under ett viktigt ögnblick när han vägrade att s'tta sig på en bänk där Totti, Aquilani och Perrotta satt. Det är brist på respekt, säger Luciano Spalletti enligt La Gazzetta dello Sport.

En mer glädjande nyhet för Romas del är att Spalletti bekräftar att kaptenen Francesco Totti är redo att spela från start i morgondagens match mot Palermo.

Skrivet av: