Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barçafansen sågar Mourinhos attack

- 24/09/2010, 19:40 -
Mourinhos attack är inget som Barcelonafansen uppskattar.

Mourinhos attack är inget som Barcelonafansen uppskattar.

Paul White/AP/SCANPIX

José Mourinho sågade övriga ligakonkurrenter för att de ger bort poäng till Barcelona. Något som den katalanska storklubbens fans är starkt kritiska mot.

MADRID. Real Madrid har inlett den nya säsongen lovande och leder La Liga med lika många poäng som Valencia. Fjolårets mästare Barcelona är en poäng bakom ”Los Blancos”.

José Mourinho och "Marängerna" har målsättningen att plocka ner den katalanska storklubben från tronen som de haft de senaste åren. ”The Special One" är dock rädd för att det kommer att bli svårt att vinna ligan.

– Motståndarna ställer upp med ett andralag för att de redan innan tror att de inte kan vinna mot Barcelona. Om det händer ofta att lag ger bort matcherna till Barcelona, då kommer det bli svårt för oss att vinna ligan, säger han enligt El Mundo Deportivo.

Det uttalandet har fått Barçafansen att bli rejält upprörda på den framgångsrike portugisen.

”Mourinho försöker med sina mind games medans Pep inte ens vill prata om portugisen när journalisterna ber om en motkommentar. Om nu Mourinho anser att andra lag er bort poäng mot Barcelona skulle jag kunna säga det samma varje gång tex när Espanyol möter Madrid. Efter 5 min in i de matcherna vet man hur de kommer att sluta. Det har du inte tänkt på va, Mou?”, skriver Rambla på SvenskaFans om uttalandet.