”Adriano sa att han funderade på att ta sitt liv”

- 30/09/2010, 15:35 -
En "ny" Adriano i Roma.
1 av 2

En "ny" Adriano i Roma.

Felice Calabro/AP/SCANPIX

2 av 2

Gregoria Borga/AP/SCANPIX

Brassens mamma avslöjar att anfallaren med den krokiga karriären funderade på att ta sitt liv.

ROM. Adriano, 28, var en av världens bäste anfallare under en lång tid i Inter. Sedan började det gå utför och det rejält. Brassen började festa alldeles för mycket och hade svårt att prestera på planen. Det gick så långt att anfallaren, efter att hans far hade gått bort, blev rejält deprimerad och funderade på att ta sitt liv.

– På grund av hans stora framgångar fanns det människor som talade illa om honom utan att egentligen veta hur han mådde. Det gjorde att han sjönk ytterligare, säger hans mamma Dona Rosilda till La Gazetta dello Sport och fortsätter:

– Inte ens jag visste hur jag skulle hjälpa honom. En dag, när han fortfarande var i Italien, ringde han och sa att han inte orkade längre, han ville sluta med fotbollen. Han sa också att han funderat på att ta sitt liv. Jag sa att han skulle lyssna på sitt hjärta. Om han var tvungen att sluta med fotboll för att bli lycklig, så var det inga problem.

Efter en kort sejour i hemlandet blev det en ny flytt tillbaka till Italien. Fast den här gången till huvudstadsklubben Roma.

– Det kommer inte vara lätt men i dag har Adriano styrkan att möta och övervinna svårigheterna, avslutar mamman.

Med tanke på vad som hände med Robert Enke (tysk landslagsmålvakt som begick självmord) är jag glad att Adriano fick ordning på sin deprission”, skriver signaturen Ynwa10_0 på ESPN.

Bilder från den hårdskjutande brassen

Brasssss