Zlatan Ibrahimovic vilas inte.
1 av 3
Zlatan Ibrahimovic vilas inte.
Allegri tänker starta med svensken.
2 av 3
Allegri tänker starta med svensken. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Frågan är om det blir problem för Erik Hamrén?
3 av 3
Frågan är om det blir problem för Erik Hamrén? - Foto: Lars Pehrson/SCANPIX

Ingen vila för skadade Zlatan

Massimiliano Allegri vägrar vila Ibra.


MILANO. Endast elva dagar återstår innan Sverige reser till Amsterdam för att ta sig an Holland. Förbundskaptenen Erik Hamrén hoppas självfallet på att kunna mönstra med det bästa laget - men med en halvskadad Zlatan Ibrahimovic finns risken att stjärnan kan komma att missa det livsviktiga EM-kvalmötet.

Att Milans tränare Massimiliano Allgeri vägrar vila Ibra trots hans överansträngda ljumske gör inte heller saker och ting bättre.

– Ibrahimovic och Ronaldinho kommer att starta och även Inzaghi har en bra chans. Men jag ska göra den sista bedömningen först efter träningen i dag eftersom Ibra fortfarande inte undersökts på grund av att han har lite smärta, säger Allegri.

Han fortsätter:

– Det är lite frågor på mittfältet men Ibrahimovic kommer spela även fast han har problem.

Såvida inte läkarna ger Zlatan rött ljus så kommer svensken alltså inte få någon vila inför landskampen. Det märks att den 28-årige anfallaren, som har nätat fem gånger på sex matcher, har blivit livsviktig för Milanoklubben.

Ibra sänker Genoa

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

3 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.