Nyinköpte Defoe bröt mellanfotsben

Tottenhams nygamle anfallsstjärna kan missa resten av säsongen.


Det som inte fick ske har skett. Jermaine Defoe befaras ha brutit mellanfotsbenet ocn nu får Tottenham återigen ge sig ut på en jakt efter anfallare. Närmast ligger Robbie Keane som mest fått följa matcherna från Liverpoolbänken. Men den följetången har pågått i mer än en månad utan några som helst framsteg.

Skadan inträffade på träningen i torsdags. Defoe fick en smäll på foten och nu befarar man att mellanfotsbenet är delvis eller helt av. Det är samma typ av skada som David Beckham och Wayne Rooney tidigare drabbats av.

Defoe stod över fredagsträningen och Tottenham har nu endast anfallarna Roman Pavlyuchenko och Fraizer Campbell tillgängligt då Darren Bents framtid i klubben fortfarande är osäker. "Spurs" kommer att sakna sin lille hyperfarlige anfallare i Premier Leagues bottenstrid. Londonklubben ligger på trettonde plats, men endast tre poäng från nedflyttningsplatsen. Tisdagens seger mot Stoke var den första på fem matcher.

Defoe, som värvades för cirka 185 miljoner kronor, hann med fem matcher och tre mål för sin nygamla klubb innan skadad inträffade.

Se när terriern Defoe biter Mascherano

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!