Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Davies fast för fortkörning - åkte 201 km/h

- 09/10/2010, 12:08 -
Det kanske inte var det bästa anfallaren har gjort.
1 av 3

Det kanske inte var det bästa anfallaren har gjort.

MATHIEU CUGNOT/AP/SCANPIX

Körde 201 km/h.
2 av 3

Körde 201 km/h.

MATHIEU CUGNOT/AP/SCANPIX

Davies åkte fast för fortkörning.
3 av 3

Davies åkte fast för fortkörning.

Ted S. Warren/AP/SCANPIX

Stoppades av polis och blev av med körkortet.

DOLE. Det har snart gått ett år sedan Charlie Davies nästan miste livet i en bilolycka där en kvinna omkom. Den förre Hammarbyspelaren skadades allvarligt och fick flera frakturer i benet, en knäskada och en armbågsskada. Även urinblåsan spräcktes och han fick flera skador i ansiktet samt en hjärnblödning.

Det var inte så mycket som tydde på att han skulle kunna komma tillbaka till fotbollen. Men med hjälp från otroligt mycket stöd från supportrar är en comeback närmare än någonsin.

"Jag älskar er alla. Tack för ert stöd och era positiva ord. Jag är fortfarande i rätt spår och jobbar hårdare än någonsin", skrev Sochauxstrikern nyligen på sin Twitter. Men allt det som har hänt verkar inte vara tillräckligt mycket för att avskräcka den amerikanske anfallaren från att vara vårdlös i trafiken. Enligt franska Le progres åkte den 24-årige spelaren nyligen fast för fortkörning - efter att ha åkt 201 kilometer i timmen med sin bil.

Landslagsmannen stoppdes av polis i närheten av Dole i Juraregionen förra helgen. Davies blev omedelbart av med körkortet, men om han straffas ytterligare för sin vansinnesfärd är fortfarande oklart.

Davies glänser i Bajen