Stockholm

N'Zogbia mycket nära Wigan

Mittfältaren får som han vill. Efter spelstrejken i Newcastle köps han av Wigan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Charles Insomnia. Där har ni anledningen till att Charles N'Zogbia vägrade spela mer i Newcastle så länge Joe Kinnear styr laget. Tränaren uttalade i en intervju i veckan N'Zogbias namn fel – enligt honom själv ett misstag, men enligt spelaren själv och hans agent högst medvetet. Kinnear anser att fransmannens beteendet är "skolpojksaktigt" och verkar inte vara speciellt förtjust i sin mittfältare.

– Jag tror han är en förvirrad grabb. Men den jag skulle kritisera mest är antagligen hans agent. Han måste ha fyllt N'Zogbias huvud med mycket skit, säger Kinnear enligt Mirror.

Men nu ser det alltså ut som att de båda slipper ha med varandra att göra längre. Efter att N'Zogbia deklarerade sin spelstrejk blev Wigan intresserade och bjöd Newcastle omkring 68 miljoner för honom. Trots att inget är påskrivet är 22-åringen själv övertygad om att klubbytet kommer bli av.

– Det återstår fortfarande detaljer men de kommer att lösas när min agent kommer till England, säger N'Zogbia till franska L'Equipe.

Han är dock noggrann med att påpeka att han aldrig kommer glömma Newcastle som klubb. Föreningen dit han kom från franska Le Havre 2004 och har spelat 118 matcher för.

– Jag glömmer inte att Newcastle är den klubb som gav mig chansen inom professionell fotboll. Men Wigan är en klubb med visioner och större ambition.

Wigans Ryan Taylor går samtidigt i motsatt riktigt och blir Newcastlespelare.

N'Zogbia gör mål mot Blackburn

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.