Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Våldsamt bråk på Newcastles träning

Sport | 21/01/2009 12:23

De interna fighterna i Newcastle fortsätter. N'Zogbia och Andy Carroll i bråk.

Newcastle är ingen riktigt vanlig fotbollsklubb. Bråken ligger ständigt i luften och nu har det ballat ur igen.

Det var på en träning som spelarna Charles N'Zogbia och Andy Carroll började slåss. Incidenten började med att Carroll gick in med en hård tackling mot N'Zogbia. Fransmannen svarade med att mycket ilsket attackera sin lagkamrat.

– Hela helvetet bröt löst och det var inte trevligt. Slagen vevades i luften, säger en källa inom Newcastle enligt The Sun.

Det här är inte första gången regelrätta slagsmål bryter ut i den svartvita klubben. Ingen har väl glömt vad Kieron Dyer och Lee Bowyer sysslade med den 2 april 2005? Om så är fallet kan ni färska upp minnet med videon längre ner.

Newcastles tränare, Joe Kinnear, ligger dessutom risigt till. Han mottog nyligen sin tredje varning från det engelska fotbollförbundet, FA, på grund av olämpligt beteende. Bland annat kallade han domaren Martin Atkinson för Musse Pigg efter att ha förlorat mot Fulham i november.

I Newcastle har man aldrig långtråkigt.

Kieron Dyer och Lee Bowyer brakar ihop mitt under en match

Skrivet av: