Muntari har tröttnat på bänken.
1 av 3
Muntari har tröttnat på bänken. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Kan vara på väg att bytas bort till Tyskland.
2 av 3
Kan vara på väg att bytas bort till Tyskland. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Inter kommer i sådana fall att få Andrea Barzagli.
3 av 3
Inter kommer i sådana fall att få Andrea Barzagli. - Foto: Christof Stache/AP/SCANPIX

Bråkstaken redo att lämna Inter

Sulley Muntari är less på att nöta bänk och kan vara på väg att lämna mästarna efter ett nytt bråk.


Muntari har bråkat förr:

Innan VM drog i gång var mittfältaren petad av förbundskaptenen Milovan Rajevac efter disciplinära problem. Men Interspelaren bad sitt land och tränaren om ursäkt och fick sedan följa med till mästerskapet.

Under de inledande två matcher i gruppspelet fick han inte lira någonting. Det rapporterades att han ska ha förolämpat förbundskaptenen och övriga lagkamrater på träning.

"Muntari uppträdde ilsket och på ett sätt som inte stämmer överens med hur en lagmedlem ska uppföra sig", skriver förbundet på sin hemsida.

Efter en avstängning på Stephen Appiah fick han till slut spela.

MILANO. Sulley Muntari, 26, har inte fått mycket speltid sedan Rafa Benítez tog över storklubben. Mittfältaren, som tidigare spelade i Premier League, är själv öppen för en flytt i januari.

– Att lämna Inter? Varför inte? Jag är en fotbollsspelare, inte bara någon som får hämtar sin lön. Jag älskar fotboll och jag vill spela varje dag. Min plats är inte på läktaren utan min plats är på planen, har den tidigare Portsmouthspelaren sagt enligt Ghana Soccernet.

Nyheter24:s Italienexpert Nicole Fältlov skriver i sin blogg att den ghanesiske landslagsmannen ska ha bråkat inför toppmötet mot Juventus i helgen.

”Enligt italiensk media blev Muntari ilsken av att inte få starta under matchen mot Juventus förra helgen. Istället för att sitta på bänken med sina lagkamrater lämnade han arenan. Muntari ska senare ha bett om ursäkt till tränare Benitez och lagkapten (Javier) Zanetti, men även påpekat för Sky Sport att han kan sluta spela för laget om han vill”, skriver hon.

Nu kan de regerande Champions League-mästarna vara på väg att byta bort bråkstaken mot Andrea Barzagli som spelar i Wolfsburg. Den 29-årige backen sitter på ett kontrakt som går ut i sommar och den tyska klubben vill genomföra övergången redan i januari.

Se Muntari bli utvisad på 85 sekunder

Mittfältaren visar upp sina kvalitéer

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!