Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

”Bara Gud vet vad som händer”

Kaká får vägledning av gud.
1 av 2

Kaká får vägledning av gud.

Paul White/AP/SCANPIX

2 av 2

Paul White/AP/SCANPIX

Sport | 13/10/2010 15:34

Kaká kan komma att lämna Real Madrid i sommar.

MADRID. Den senaste tiden har det ryktas om att Kaká ska vara på väg att lämna Real Madrid efter att José Mourinho berättat för klubbledningen att den dyra brassen inte ingår i portugisens framtidsplaner.

28-åringen ska vara på Inters radar över nyförvärv. Om den skicklige mittfältaren skulle gå till den italienska mästarklubben kommer det bli liv på lokalrivalens fans eftersom att han tidigare spelade i Milan.

– När jag rehabiliterat mig kommer jag att spela i Real Madrid. Det kan jag säga med hundra procents säkerhet, precis som att jag kommer att spela i klubben fram till nästa sommar, säger han enligt FourFourTwo i Tyskland.

Om det ska bli en övergång så kommer det i sådana fall att ske i sommar.

– Vad som händer sedan? Det vet bara Gud. Det är inte mitt problem. Jag har inte spelat fotboll på länge nu och mitt enda mål är att komma tillbaka till december, säger liraren.

Fansen i Milan vill inte se honom i den blårandiga tröjan nästa år.

Om du måste lämna, snälla kom till Milan. Jag blev väldigt ledsen när du gick till Real”, skriver Kiddy på hans supportersida.

Kaká har ruskig kvalité