Pato (t.v) kan tacka svensken för sina mål i dag.
Pato (t.v) kan tacka svensken för sina mål i dag. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX

Svensken var hjärnan bakom Milans vinst med två framspelningar till Alexandre Pato.

Zlatans supervilla i Malmö

Zlatan Ibrahimovic investerade 25 miljoner kronor på en villa utanför Malmö. Tomten angränsande huset är över 1800 kvm, och är fortfarande det dyraste huset som någonsin sålts i Malmö.

MILANO. Milan har gått trögt i inledningen av Serie A trots supervärvningarna man gjorde i somras.

Den anrika klubben har dock börjat vakna till liv nu. I dag mot Chievo vann Milan efter att Zlatan Ibrahimovic serverat den brasilianske stjärnan Alexandre Pato två gånger.

Efter 18 minuters spel hittade svensken fram med en crossboll till 21-åringen som sköt in sitt första i matchen. Drygt tio minuter senare blev man tilldelade en frispark. ”Ibra” slog den snabbt till Pato som behärskat sköt in 2-0.

Ledningen kunde dock ha varit mindre om det inte varit för Christian Abbiati som gjorde en monsterräddning innan första halvlek var över.

Med tjugo minuter kvar gjorde den förre Barcelonastjärnan självmål. På en hörna nickade han in bollen via bortre stolpen.

Kan inte påminna mig om att Zlatan någonsin gjort ett självmål?", skriver Aftonbladets reporter Robert Laul på Twitter.

På stopptid fastställde Robinho flutresultatet till 3-1. Tack vare trepoängaren går Milanoklubben upp i serieledning med en poäng före Lazio som har en match mindre spelad.