Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny förlust för Liverpool – krisen fortsätter

Fortsatt kris för Liverpool.
1 av 2

Fortsatt kris för Liverpool.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Här skjuter Tim Cahill in 2-0-målet.
2 av 2

Här skjuter Tim Cahill in 2-0-målet.

Jon Super/AP/SCANPIX

Sport | 17/10/2010 16:26

Storklubben förlorade derbyt mot Everton och krisen blir bara tyngre.

LIVERPOOL. Everton var det hetaste laget i den första halvleken och pressade på. Det gav utdelning efter dryga halvtimmen när Seamus Colman kom runt på högerkanten och serverade Tim Cahill i straffområdet som skickade upp bollen rakt upp i nättaket.

– Det är jättehög kvalitet på det målet. Coleman tar med sig bollen hela vägen trots att han är attackerad och har folk runt omkring sig, säger Viasats expert Glenn Strömberg.

I den andra halvleken fick Everton en drömstart. Redan efter fyra minuter utökade de ledningen. Efter en hörna nickade Sotirios Kyrgiakos bollen rakt ut till Mikel Arteta som pricksköt 2-0.

Raul Meireles hade den ytan, men så gick han därifrån. Då blir det helt, helt tomt där, säger Strömberg.

”The Reds”, som inför mötet låg på nedflyttningsplats, försökte att komma igång men gjorde aldrig det. Krisen i klubben är därmed total och Roy Hodgson, som anlände inför säsongen från Fulham, ligger risigt till för att få behålla sitt jobb.

Fansen vill att 63-åringen får lämna sitt jobb redan efter derbyt.

Han måste gå – så enkelt är det”, skriver signaturen redoneusa på Liverpoolforumet Red and White Kop.

Så här är man van att se Liverpool