Det är ingen kris, enligt Hodgson.
1 av 3
Det är ingen kris, enligt Hodgson. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Klockan tickar fort för Roy...
2 av 3
Klockan tickar fort för Roy... - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
Undra om John W Henry (t.v - äger NESV) och Tom Werner (t.h ordförande i företaget) kan inte vara nöjda med dagens insats.
3 av 3
Undra om John W Henry (t.v - äger NESV) och Tom Werner (t.h ordförande i företaget) kan inte vara nöjda med dagens insats. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

Hodgson: ”Det är inte någon kris”

Den pressade tränaren vill inte prata om någon kris i Liverpool.


Nya ägarna: "Hodgson fårt fortsätta"

Liverpool har inte fått en sämre säsongsinledning på 57 år. Endast en vinst efter åtta spelade omgångar är inte acceptabelt.

Inför säsongen lämnade Rafael Benítez klubben och Roy Hodgson tog över. Dock har ingen utväxling skett efter tränarbytet och sex poäng på åtta matcher gör att 63-åringen lever farligt.

Nu ligger ”The Reds” näst sist och tränaren sittare lösare än någonsin.

Enligt spansk media vill Frank Rijkaard ha den förre Fulhamtränarens nuvarande jobb.

LIVERPOOL. Liverpool fortsätter att sin genomusla säsongsinledning. Endast en vinst på de inledande matcherna hade man tagit innan derbyt mot Everton.

Det blev inte heller bättre i det stekheta Merseyside-derbyt. En tung 2-0-förlust åkte ”The Reds”. Nu befinner sig klubben näst sist i Premier League – trots det vill inte Roy Hodgson prata om någon kris.

– Jag tycker inte att det är någon kris. Jag tycker att vi spelade bra i dag – knappast i paritet med ett bottenlag – men sex poäng är naturligtvis alldeles för lite på åtta matcher, säger den förre Fulhamtränaren enligt Guardian.

Storstjärnan Fernando Torres var tillbaka i laget efter skadan han ådrog sig i den senaste ligamatch mot Blackpool för två veckor sedan. Flera experter menar att spanjoren är ur slag efter ännu en blek insats – vilket inte 63-åringen håller med om.

– Han är inte ur form rent fysiskt, det visade han i dag. Han jobbade hårt under hela matchen och störs inte av någon skada. Men VM-äventyret i somras tog hårt på honom, inte minst mentalt, och han behöver få göra några mål för att det ska lossna igen. Som han spelade i dag har jag inget negativt att säga om honom.

Det är ingen kris, säger Roy Hodgson. Han är rätt ensam om den analysen.”, skriver Fotbollskanalens Olof Lundh på Twitter.

Se målen från dagens match

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!