Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benítez: ”Behöver nya spelare”

Kommer att ge sig ut på transfermarknaden i januari.
1 av 2

Kommer att ge sig ut på transfermarknaden i januari.

AP

Spanjoren vill ha nya spelare.
2 av 2

Spanjoren vill ha nya spelare.

Daniela Santoni/AP/SCANPIX

Sport | 17/10/2010 21:52

Den nye Inter-tränaren är inte nöjd med truppen och kommer att förstärka laget i januari.

MILANO. Inter besegrade i dag Cagliari efter att Samuel Eto'o gjort matchens enda mål. I och med segern hakar fjolårets mästare på i toppen av tabellen.

Rafa Benítez, som anlände inför säsongen, är inte nöjd med spelartruppen som José Mourinho lämnade efter sig och siktar på att värva flera spelare när transferfönstret öppnar igen i januari.

– Jag tror att vi behöver köpa nya spelare i januari så att vi kan vara vassa ända till slutet av säsongen, säger spanjoren enligt Football Italia.

De regerande Champions League-mästarna har endast vunnit matcher där Eto'o har gjort mål. Men att man är beroende av den förre Barcelonaspelaren förnekar 50-åringen.

– Vi är inte beroende av Eto'o. När jag har en mer komplett trupp att välja från kommer vi ha fler alternativ och fler sätt att spela på, avslutar han.

Fansen vill gärna se att Palermos stjärnspelare Javier Pastrore inhandlas – till rätt pris.

Pastore vore perfekt men jag skulle inte ge 30-40 miljoner (euro) för någon som har spelat en tacksam roll i Palermo”, skriver Hasan på Forza Inter Forums.

Här kan ni se höjdpunkterna från dagens match