Kommer att ge sig ut på transfermarknaden i januari.
1 av 2
Kommer att ge sig ut på transfermarknaden i januari. - Foto: AP
Spanjoren vill ha nya spelare.
2 av 2
Spanjoren vill ha nya spelare. - Foto: Daniela Santoni/AP/SCANPIX

Benítez: ”Behöver nya spelare”

Den nye Inter-tränaren är inte nöjd med truppen och kommer att förstärka laget i januari.


Rafael Benítez:

Född: 16 april 1960 i Madrid

Då: Var en framgångsrik tränare i Valencia och vann bland annat La Liga med klubben två gånger. Vann sedan Champions League och FA-Cupen med Liverpool men fick sparken efter förra säsongen.

Nu: Kan ta över Aston Villa som går knackigt i Premier League.

MILANO. Inter besegrade i dag Cagliari efter att Samuel Eto'o gjort matchens enda mål. I och med segern hakar fjolårets mästare på i toppen av tabellen.

Rafa Benítez, som anlände inför säsongen, är inte nöjd med spelartruppen som José Mourinho lämnade efter sig och siktar på att värva flera spelare när transferfönstret öppnar igen i januari.

– Jag tror att vi behöver köpa nya spelare i januari så att vi kan vara vassa ända till slutet av säsongen, säger spanjoren enligt Football Italia.

De regerande Champions League-mästarna har endast vunnit matcher där Eto'o har gjort mål. Men att man är beroende av den förre Barcelonaspelaren förnekar 50-åringen.

– Vi är inte beroende av Eto'o. När jag har en mer komplett trupp att välja från kommer vi ha fler alternativ och fler sätt att spela på, avslutar han.

Fansen vill gärna se att Palermos stjärnspelare Javier Pastrore inhandlas – till rätt pris.

Pastore vore perfekt men jag skulle inte ge 30-40 miljoner (euro) för någon som har spelat en tacksam roll i Palermo”, skriver Hasan på Forza Inter Forums.

Här kan ni se höjdpunkterna från dagens match

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

3 timmar sedan
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.