Måndag 20 Sep
Stockholm

Nu möts de på nytt: ”Ibra är kvar i mitt hjärta”

Mourinho och Ibrahimovic i Inter.
1 av 2
Mourinho och Ibrahimovic i Inter. Foto: Massimo Pinca/AP/SCANPIX
Där de fick jubla två säsonger i rad med bland annat Serie A-titeln.
2 av 2
Där de fick jubla två säsonger i rad med bland annat Serie A-titeln. Foto: THANASSIS STAVRAKIS/AP/SCANPIX

I kväll stöter stortränaren på den svenske stjärnan i Champions Leaeague.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Så tror spelbolaget att matchen slutar:

Att det blir en tuff match för Milan i morgon är många överens om. Spelbolaget Expekt håller med om det och ger hela 5.85 gånger pengarna på en bortaseger. Medan 1.60 gånger pengarna på en vinst för ”Marängerna”.

Real Madrid är inne i strålande form och framförallt anfallarna Cristiano Ronaldo och Gonzalo Higuaín som har öst in mål i de två senaste ligamatcherna.

Att någon av de två blir de första målskyttarna har ett odds på 4.50 på Ronaldo samt 5.50 på argentinaren. Att Ibrahimovic gör matchens första mål tror inte spelbolaget är troligt och det ger 8,00 gånger pengarna.

MADRID. I går förklarade José Mourinho sin stora kärlek till Zlatan Ibrahimovic.

– Jag vill se Ibra glad. Alla spelare som spelar för mig, som ger allt de har inom sig och som på slutet som har något att fira - de stannar kvar i mitt hjärta, sa han på gårdagens presskonferens.

De spanska giganterna får tillbaka Raul Albiol, men däremot saknas fortfarande Sergio Ramos på grund av knäskadan. Sedan tidigare saknas Kaka, Ezequiel Garay och Fernando Gago. ”The Special One” tror inte att det blir en lätt match för ”Marängerna”.

– Det här är bara ännu en match för oss, inte normal, men ännu en match. Vi är inte desperata, vi har redan sex poäng och är lugna, sa Mourinho.

Det ser desto bättre ut för Milan som endast saknar Christian Abbiatti, Massimo Ambrosini och Marek Jankulovksi. Däremot kan man komma att missa Thiago Silva som har problem med en ankelskada. Vilket skulle vara ett mycket tungt avbräck för ”Rossoneri”. Istället för den skadade Abbiatt kommer Marco Amelia att vakta målet.

– Det kommer att bli en väldigt svår match, vi måste göra en perfekt match och undvika att begå några misstag, sa Milan-tränaren Allegri om matchen.

Ibrahimovic har visat storform den senaste tiden och har gjort mål i de två tidigare matcherna i turneringen. Ingen har väl glömt bort hur det gick förra gången de möttes? ”Ibras” Barcelona blev utslagna ur Champions League av Inter.

”Ikväll är det äntligen dags för matchen alla väntat på – slaget mellan Real Madrid och Milan – som bjöd på en sanslöst bra underhållning senast på Bernabéu”, skriver Gustav Östergern i sin Serie A-blogg.

”Mou” bytte flera stycken – utom Zlatan

Mourinho psykade Zlatan och Guardiola

Kommentera
Kopiera länk
Dela