Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu möts de på nytt: ”Ibra är kvar i mitt hjärta”

- 19/10/2010, 18:51 -
Mourinho och Ibrahimovic i Inter.
1 av 2

Mourinho och Ibrahimovic i Inter.

Massimo Pinca/AP/SCANPIX

Där de fick jubla två säsonger i rad med bland annat Serie A-titeln.
2 av 2

Där de fick jubla två säsonger i rad med bland annat Serie A-titeln.

THANASSIS STAVRAKIS/AP/SCANPIX

I kväll stöter stortränaren på den svenske stjärnan i Champions Leaeague.

MADRID. I går förklarade José Mourinho sin stora kärlek till Zlatan Ibrahimovic.

– Jag vill se Ibra glad. Alla spelare som spelar för mig, som ger allt de har inom sig och som på slutet som har något att fira - de stannar kvar i mitt hjärta, sa han på gårdagens presskonferens.

De spanska giganterna får tillbaka Raul Albiol, men däremot saknas fortfarande Sergio Ramos på grund av knäskadan. Sedan tidigare saknas Kaka, Ezequiel Garay och Fernando Gago. ”The Special One” tror inte att det blir en lätt match för ”Marängerna”.

– Det här är bara ännu en match för oss, inte normal, men ännu en match. Vi är inte desperata, vi har redan sex poäng och är lugna, sa Mourinho.

Det ser desto bättre ut för Milan som endast saknar Christian Abbiatti, Massimo Ambrosini och Marek Jankulovksi. Däremot kan man komma att missa Thiago Silva som har problem med en ankelskada. Vilket skulle vara ett mycket tungt avbräck för ”Rossoneri”. Istället för den skadade Abbiatt kommer Marco Amelia att vakta målet.

– Det kommer att bli en väldigt svår match, vi måste göra en perfekt match och undvika att begå några misstag, sa Milan-tränaren Allegri om matchen.

Ibrahimovic har visat storform den senaste tiden och har gjort mål i de två tidigare matcherna i turneringen. Ingen har väl glömt bort hur det gick förra gången de möttes? ”Ibras” Barcelona blev utslagna ur Champions League av Inter.

”Ikväll är det äntligen dags för matchen alla väntat på – slaget mellan Real Madrid och Milan – som bjöd på en sanslöst bra underhållning senast på Bernabéu”, skriver Gustav Östergern i sin Serie A-blogg.

”Mou” bytte flera stycken – utom Zlatan

Mourinho psykade Zlatan och Guardiola