1 av 2
- Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
United klarar sig utan ”Roo” tror Magnus Falk.
2 av 2
United klarar sig utan ”Roo” tror Magnus Falk. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

”United klarar sig utan Rooney”

Englandsexperten är säker på att storklubben kommer att klara sig utan 24-åringen.


Detta har hänt:

När Wayne Rooneys prostitutionsskandal uppdagades sattes stjärnan åt sidan både i klubb- och landslaget. Om det var för att han ville det är oklart.

Nu på senare tid har strikern inte ens fått sitta på bänken av Manchester United-tränaren. Alex Ferguson påstår att det beror på en skada - något som spelaren själv förnekar. Rooney säger att han inte ens har haft problem.

På en presskonferens i tisdags bekräftade ”Fergie” att 24-åringen vill lämna klubben.

MANCHESTER. Tidigare i dag bekräftade Alex Ferguson att Wayne Rooney vill lämna den framgångsrika klubben. Både lokalrivalen Manchester City och Chelsea är intresserade av att knyta till sig 24-åringen.

Manchester United, som har vunnit 18 ligatitlar, har tidigare tappat storspelare som Cristiano Ronaldo, David Beckham och Eric Cantona utan att sjunka ihop. Nyehter24:s Premier League-bloggare tror att storklubben klarar sig även den här gången.

Om Man U klarar sig utan Rooney? De fixade det utan Cantona, de fixade det utan Beckham och det kommer att fixa det utan Rooney. Problemet är dock att skotten Ferguson riskerar att bli av med (Rio) Ferdinand, som inte heller stormtrivs i laget och åldringarna (Edwin) van der Sar, (Ryan) Giggs och (Paul) Scholes i närtid också och då blir det jobbigt.”, skriver Magnus Falk i sitt senaste inlägg.

Han fortsätter:

”Efter att ifjol varit ligans bäste spelare och utvecklats till en fullständigt gudabenådad avslutare, så var han direkt dålig i VM, gjorde snedsteg både inom äktenskapet och utom äktenskapet med en icke begåvad pubrunda och svineri på öppenplats i Manchester, och har haft den värsta starten på en säsong på mycket länge. Sir Alex har antytt att Rooney bör vila och inte spela landskamper och seriematcher utan tillse att han blir i bra form kroppsligt och mentalt. Rooney säger att SAF har fel och utmanar nu sin tränare med en vilja att lämna klubben.

Hans nuvarande kontrakt sträcker sig två år framöver. ”Fergie” har inte stängt dörren om han skulle ångra sig. Fansen kan inte tro att den store stjärnan vill lämna.

Kan någon väcka mig?”, skriver UnofficlaDevil på Red Cafe.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!