Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kerzhakov kan lösa Liverpools kris

Kan ansluta till Liverpool.
1 av 1

Kan ansluta till Liverpool.

Geert Vanden Wijngaert/AP/SCANPIX

Sport | 19/10/2010 20:05

Roy Hodgson har hittat sin anfallare. Liverpool uppges jaga Aleksandr Kerzhakov från Zenit St. Petersburg.

LIVERPOOL. Liverpool har haft en usel säsongsinledning och ligger näst sist i Premier League. Förra veckan blev det klart att New England Sports Ventures köpte klubben och har därmed frigjort kapital för Roy Hodgson att spendera i januari.

Den förre Fulhamtränaren har hittat en intressant spelare i Ryssland. Enligt Daily Mail är 63-åringen intresserad av att värva Aleksandr Kerzhakov. Tidningen skriver att en affär skulle gå på cirka 66 miljoner kronor.

När Ryssland spelade mot Irland förra veckan hade krisklubben flear scouter på plats för att studera 27-åringen som har gjort elva mål på de senaste åtta ligamatcherna.

Luciano Spalletti, tränare i den ryska klubben, tror inte att målkungen vill lämna sitt hemland.

– Jag tror att Kerzhakov gillar att spela här och att han inte vill lämna. Han älskar Zenit, och han vill det bästa för läget, säger italienaren enligt tidningen.

Fansen ser gärna att minst en anfallare anländer i januari och har inget emot den ryske landslagsmannen. Däremot tror de att en eventuell affär kommer att bli betydligt dyrare än 66 miljoner.

Vi får honom aldrig för det (priset)”, skriver SuperGinger på klubbens officiella forum.

27-åringens senaste år i fotbollsvärlden