Den lille argentinaren såg till att Barcelona vann mot succélaget.

Turbulensen i Barcelona

Efter väldigt många turer blev det till slut en flytt till Milan för Zlatan Ibrahimovic. Situationen i Barcelona och med tränaren Pep Guardiola blev ohållbar.

När dessutom båda parterna började såga varandra offentligt var det tydligt vad som skulle ske. Zlatan menade bland annat Pep Guardiola endast hade pratat med honom vid två tillfällen under sex månader. Pep var inte sen med att kontra och svarade med "om jag inte har pratat med honom så måste det bero på någonting".

Nu har Ibra skrivit på för Milan och har kommit igång på riktigt. Svensken har börjat göra mål och även stått för en rad målgivande passningar.

BARCELONA. Inför dagens match hade Köpenhamn gått som tåget och tagit två raka segrar.

Det skulle dock ta slut efter att man hade mött det spanska storlaget. Leo Messi slog till med ett riktigt drömmål i den första halvleken. Efter ett fint Barça-anfall kunde 23-åringen elegant skruva in bollen i krysset.

Sedan kom danskarna in i matchen. I den 27:e minuten kom Cesar Santin fri – men stannade av för att han trodde att han var offside.

I den andra halvleken åt sig succélaget in sig i matchen och stod upp bra mot topplaget. Man skapade flera farliga lägen och det var den förre Kalmar-spelaren Santin som låg bakom det mesta. Dame N'Doye vände bort Carles Puyol och sköt i ribban. På returen nickade brassen utanför – när hela målet var öppet.

– Synd att vi inte fick 1-1. Det är aldrig roligt att förlora, med det är inte så mycket jag kan göra på målen. Det var en bra kväll, säger Johan Wiland i Viasat.

I slutminuterna punkterade Messi matchen med sitt 2-0-mål.

- Vi kan vara riktigt nöjda. Vi gör det vi ska, men de är ett jäkligt bra lag. Vi är nöjda med vår prestation. Synd bara att vi släppte in tvåan, fortsatte den förre Elfsborgsmålvakten.