Roy är hårt pressad.
1 av 2
Roy är hårt pressad. - Foto: Alessandra Tarantino/AP/SCANPIX
Kan göra sin sista match mot Blackburn i helgen.
2 av 2
Kan göra sin sista match mot Blackburn i helgen. - Foto: Salvatore Laporta/AP/SCANPIX

”Förlust mot Blackburn och Roy får kicken”

Den hårt kritiserade tränaren kan bli av med jobbet i helgen.


Nya ägarna: "Hodgson fårt fortsätta"

Liverpool har inte fått en sämre säsongsinledning på 57 år. Endast en vinst efter åtta spelade omgångar är inte acceptabelt.

Inför säsongen lämnade Rafael Benítez klubben och Roy Hodgson tog över. Dock har ingen utväxling skett efter tränarbytet och sex poäng på åtta matcher gör att 63-åringen lever farligt.

Nu ligger ”The Reds” näst sist och tränaren sittare lösare än någonsin.

Enligt spansk media vill Frank Rijkaard ha den förre Fulhamtränarens nuvarande jobb.

LIVERPOOL. Liverpool har inlett säsongen uselt och ligger näst sist i Premier League efter åtta spelade omgånger med sex poäng.

Roy Hodgson, som anlände till klubben från Fulham tidigare i somras, är hårt pressad och majoriteten av fansen vill se att 63-åringen får lämna sitt jobb så fort som möjligt. Flera spelbolag i England har slutat att ta emot spel på att han blir näste tränare att få kicken i Premier League.

Merseysideklubbens nya ägare NESV har uttalat sig om att man har förtroende för den rutinerade engelsmannen. I helgen ställs de mot Blackburn och förlust där kan Hodgson behöva söka sig om efter ett nytt jobb.

”Notera att Hodgson går plankan i gamla slavhamnen Liverpool just nu och då möter man lokalkonkurrenten Blackburn, som åker fyra mil från Darwen för att skruva i den sista skruven i kistan. Förlust mot Blackburn och Gentlemanna-Roy är borta. Det funkar helt enkelt inte. Roy är fel man för Liverpool. De behöver en tränare som kan ta tag i spelarna, rycka dem i bitar och få igång positiva tankar.”, skriver Magnus Falk i sin blogg.

Se när Roy presenterades som ny tränare för Livrepool

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!