Ronaldo leder skytteligen efter helgens uppvisning.
1 av 2
Ronaldo leder skytteligen efter helgens uppvisning. - Foto: Paul White/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Paul White/AP/SCANPIX

Ronaldo: ”Behöver inte oroa oss för Barcelona”

Den stekhete portugisen är inte orolig för mästarna ska ta sig förbi ”Marängerna”.


Cristiano Ronaldo:

Född: 5 februari 1985 i Madeira

Då: Köptes till Manchester United och utvecklas där till en av världens bästa fotbollsspelare. Valde sedan att flytta till Real Madrid.

Nu: Har börjat hitta tillbaka till storformen som han hade innan flytten gick till Spanien. Världens dyraste spelare leder skytteligan och bär laget på sina axlar.

MADRID. Cristiano Ronaldo, 25, blev kritiserad av Iker Casillas flickvän, tv-profilen Sara Carbonero, i inledningen av säsongen för att han inte gjorde tillräckligt med mål.

Sedan dess har ”Los Blancos” vaknat till liv och i helgen gjorde 25-åringen fyra mål när svensklaget Racing Santander besegrades med hela 6-1. Därmed gick stjärnspelaren upp i ledning i skytteligan.

– Senaste gången jag gjorde fyra mål var när jag spelade i juniorligan, säger Ronaldo till spanska Canal Plus.

Huvudstadsklubben leder nu ligan med en poäng före Villarreal och de regerande mästarna. Portugisen är inte rädd för Barcelona ska komma närmare.

– Det finns ingen anledning för oss att tänka på de andra. Vi behöver bara fortsätta som vi gjort, spela bra och göra massor av mål. Vi behöver inte oroa oss för Barcelona, säger han enligt tidningen AS.

Fansen är nöjda med att anfallaren har vaknat till liv och börjat hitta tillbaka till storformen som han hade i Manchester United.

Fortfarande den bästa spelaren jag har haft nöjet att se varje vecka. Fantastiskt!”, skriver ruudlover på forumet Soccer 24-7.

Se höjdpunkterna från matchen här

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!