José Mourinho har gjort under med Real.
1 av 2
José Mourinho har gjort under med Real. - Foto: Paul White/AP/SCANPIX
José Mourinho hyllar rivalen José Mourinho.
2 av 2
José Mourinho hyllar rivalen José Mourinho. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Pep: "Han är världens bäste tränare"

Barcelona-tränaren Pep Guardiola tokhyllar ärkerivalens tränare.


Real Madrid har imponerat:

Real Madrid har imponerat stort i säsongsinledningen och ligger etta efter åtta spelade matcher. Laget har endast poäng i två matcher men har vunnit nästan alla andra med tennissiffror.

Senast krossade José Mourinhos mannar Racing Santander med 6-1 på hemmaplan. Det innebär att de nu har gjort 22 mål, vilket även är flest i ligan. Samtidigt har de även släppt in fyra baljor, vilket är minst.

BARCELONA. Ligaledning och ett spel som har imponerat rejält. Man kan utan tvekan säga att José Mourinho har lyft Real Madrid ordentligt.

Han har hyllats av de allra flesta - men nu får han även beröm från oväntat håll.

– Han är förmodligen världens bäste tränare. Det är alltid att avgöra vem som är den bäste, men man kan inte bortse från vad han har åstadkommit i flera länder, säger Barcelona-tränaren Pep Guardiola på en presskonferens inför morgondagens cupmatch.

Den 28:e november ställs ärkerivalerna mot varandra för första gången den här säsongen. Då lär en tuff hjärnornas kamp mellan Guardiola och "Mou" utspelas. Och Pep är mer än redo för en ordentlig fajt.

– Madrid har ett bra lag och jag visste redan från den första matchen att det skulle bli tufft. Men vi förväntar oss att ligga på samma nivå, säger han.

Mourinho - en av världens bästa tränare

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!