Tisdag 17 Maj
Stockholm

Krasic stängs av för filmningen – straffet för hårt?

Blir avstängd i två matcher.
Blir avstängd i två matcher. Foto: Alberto Ramella/AP/SCANPIX

Serben stängs av i två matcher för sitt svandyk i helgen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Milos Krasic:

Född: 1 november 1984 i Kosovska Mitrovica

Då: Slog igenom i CSKA Moskva och flera storklubbar var med och slogs om honom – men till slut vann Juventus dragkampen.

Nu: Succén har fortsatt i Italien. 25-åringen har imponerat och blivit en mycket viktig spelare för Juventus. I helgen filmade han till sig en straff mot Bologna.

TURIN. Det var i matchen mot Bologna som Milos Krasic valde att filma till sig en straff. Det hjälpte inte eftersom att Vincenzo Iaquinta lyckades inte göra mål och Juve fick ”bara” oavgjort med sig.

Direkt efter matchen var Bologna-målvakten Emiliano Viviano rasande.

– Straffen var helt enkelt skandalös. Det hade varit upprörande att förlora matchen på det sättet. Tack och lov vann de inte efter att ha fått straff sin straff, som de vanligtvis brukar, sa han då enligt Football Italia.

Nu är det klart att det blir två matchers avstängning för Turin-klubbens store stjärna.

”Krasic har dömts till två matchers avstängning efter filmningen mot Bologna vilket innebär att han missar matchen mot Milan på lördag. Juventus tänker överklaga domen och på nätet diskuteras det för fullt huruvida straffet var för hårt eller inte.”, skriver Nicole Fältlov i sin blogg på Nyheter24.

Hon fortsätter:

”Footballitalias Antonio Labbate tycker att det är märkligt att straffet är två matchers avstängning då en spelare får gult kort om domaren uppmärksammar under matchen att denne filmat. Med andra ord kan man ställa sig frågan varför straffet blir hårdare när man går efter tv-bevis. Någonting Figc borde kunna svara på.”

Se svandyket och avgör själva – är straffet för hårt?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt