Torres och Reina har gjort sitt i klubben...
1 av 2
Torres och Reina har gjort sitt i klubben... - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Alastair Grant/AP/SCANPIX

Stjärnduo vill lämna Liverpool

Fernando Torres och Pepe Reina har tröttnat på ”The Reds” och vill lämna klubben.


Den spanska duon:

Pepe Reina kom till Liverpool 2005 och två år senare anslöt Fernando Torres. Spanjorerna har en stark röst i omklädningsrummet men ska nu ha tröttnat på utlovade investeringar.

Chelsea uppges vara villigt att betala en halv miljard för Torres och Arsenal samt Manchester United har tidigare varit på jakt efter Reina.

Liverpool har nyligen fått nya ägare och förväntas att satsa rejält – frågan är om det kan hålla stjärnorna kvar på Merseyside?

LIVERPOOL. Fernando Torres och Pepe Reina övertygades att stanna kvar i ”The Reds” i somras trots att Rafa Benítez hade fått sparken. Klubben har lovat de spanska landslagsmännen att investera stort i truppen i somras – något som man inte har gjort.

Den 26-årige anfallaren ska ha blivit lovad att klubben skulle ha investerat 100 miljoner pund (cirka en miljard kronor) i somras på spelare. Istället sålde krisklubben mer spelare än vad de köpte.

Enligt The Mirror kommer nu duon att utnyttja en klausul i sina kontrakt som skrevs in i somras för att de skulle stanna kvar. En månad innan transferfönstret öppnar kommer båda att meddela klubben att de har gjort sitt på Merseyside.

Fansen tror inte på att stjärnorna kommer att lämna – men att det finns en chans om Roy Hodgson fortfarande är kvar vid rodret.

Om Hodgson fortfarande är här hoppas jag att de lämnar”, skriver Smaclfc på forumet Red White and Kop.

Reina och Torres under VM

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!