Nu är han på väg mot ett nytt kontrakt.
1 av 3
Nu är han på väg mot ett nytt kontrakt. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Wilshere har imponerat så här långt.
2 av 3
Wilshere har imponerat så här långt. - Foto: BILDBYRÅN
3 av 3
- Foto: Akira Suemori/AP/SCANPIX

Supertalangen erbjuden nytt kontrakt

Arsene Wenger är så imponerad att han vill skriva ett långtidskontrakt med Jack Wilshere.


Jack Wilshere:

Född: 1 januari 1992 i Stevenage

Då: Gick till Arsenals akademi 2001 och var vid lagkapten för U16-laget när han var 15 år. Blev uppkallad till A-laget redan när han var 16 år gammal. Lånades under förra säsongen ut till Bolton för att få regelbunden speltid med ett A-lag.

Nu: Har blivit ordinarie i Arsenal den här säsongen. Arsene Wenger är så imponerad av honom att han vill erbjuda 18-åringen ett nytt kontrakt.

LONDON. Den 18-årige mittfältaren, som var utlånad till Bolton under fjolåret, har den här säsongen tagit en ordinarie plats i Arsenal.

Stjärnskottet har ett treårskontrakt som går ut sommaren 2012. Londonklubben vill inte tappa den store talangen och är redo att erbjuda honom ett långtidskontrakt.

– Vi är övertygade om att vi kommer att förlänga med Jack mycket snart. Han har 18 månader kvar (av sitt nuvarande kontrakt). Jag kommer att försöka få honom på ett längre kontrakt. Vi hoppas vi kan meddela det snart, säger Arsene Wenger enligt Sky Sports.

61-åringen ser likheter mellan Wilshere och en ung Wayne Rooney.

– De har likadant självförtroende. Det är som att fråga en matematiker att lösa ett problem och sedan fråga någon som inte är lika begåvad. Det är naturligt för honom (matematikern), säger fransmannen.

Fansen tror att 18-åringen spelas in för att ersätta lagkaptenen Cesc Fábregas.

Han tränas uppenbarligen för att ta över efter Fábregas. Cesc enastående kvalitéer, som vi alla vet, hans passningsspel och blick för spelet, och nyligen hans förmåga att veta när han ska anfalla. Wilshere är definitivt bekväm med bollen och intelligent. Men kommer det att räcka?”, skriver flobaba på Arsenal-Mania.

Wilshere visar upp sina kvalitéer

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!