Kan snart vara utan klubben.
1 av 2
Kan snart vara utan klubben. - Foto: Alberto Ramella/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Frank Augstein/AP/SCANPIX

Skandalspelaren i storbråk – får kicken

Antonio Cassano sparkas från Sampdoria efter att han förolämpade presidenten.


Cassanos tidigare skandaler:

Antonio Cassano är har varit stökig många gånger tidigare. I Roma var han ständigt i konflikt med klubbens ledning om ett nytt kontrakt. Det blev inget nytt avtal och istället lämnade han klubben för de spanska giganterna Real Madrid.

I ”Los Blancos” blev han avstängd efter att ha ställt till med problem i omklädningsrummet.

”Attityden var ohållbar de senaste månaderna”, sa den dåvarande presidenten Ramón Calderón om italienaren.

Nu har 28-åringen ställt till det igen och Sampdoria ville inte ha kvar honom. Han ser ut att fortsätta karriären i Milan tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

GENUA. Det hela ska ha börjat när Antonio Cassano valde att inte gå på en ceremoni som han hade lovat. Enligt Football-Italia ska 28-åringen sedan inte bett om ursäkt utan istället sagt fula ord till presidenten Riccardo Garrone.

På grund av händelsen den 26 oktober, när spelaren Antonio Cassano visade ett djupt stötande och respektlöst beteende öppnar UC Sampdoria för disciplinära åtgärder”, skriver klubbens på sin hemsida.

Återgärderna blev tunga för den italienske landslagsmannen. Nyhetsbyrån ANSA bekräftar att klubben begärt att få riva stjärnans kontrakt.

– Vi kommer att vara tysta tills ligan har tagit ett beslut, säger Garrone.

På dagens träning fanns inte 28-åringen med efter att ha blivit meddelad, via telegram, att han är avstängd från all tävlingsfotboll.

– Vad gäller det som hänt med presidenten så kan jag inte prata om det, säger huvudpersonen.

Därmed kan storklubbar som Inter, Juventus, Milan och Manchester City knyta till sig problemliraren gratis.

Cassano visar upp sig i Sampdoria

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

2 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.