Torsdag 19 Maj
Stockholm

”Självmord att släppa Cassano”

Fansen vill inte tappa sin kelgris.
1 av 2
Fansen vill inte tappa sin kelgris. Foto: Carlo Baroncini/AP/SCANPIX
2 av 2

Sampdoria försöker göra sig av med Antonio Cassano efter skandalen – något som upprör fansen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Cassanos tidigare skandaler:

Antonio Cassano är har varit stökig många gånger tidigare. I Roma var han ständigt i konflikt med klubbens ledning om ett nytt kontrakt. Det blev inget nytt avtal och istället lämnade han klubben för de spanska giganterna Real Madrid.

I ”Los Blancos” blev han avstängd efter att ha ställt till med problem i omklädningsrummet.

”Attityden var ohållbar de senaste månaderna”, sa den dåvarande presidenten Ramón Calderón om italienaren.

Nu har 28-åringen ställt till det igen och Sampdoria ville inte ha kvar honom. Han ser ut att fortsätta karriären i Milan tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

GENUA. Efter ett storbråk med presidenten Riccardo Garone ska den italienske landslagsmannen börjat ha sagt fula ord. Det ska ha fått bägaren att rinna över. Nyhetsbyrån Ansa bekräftade under lördagen att klubben har begärt att få riva stjärnans kontrakt.

– Vi kommer att vara tysta tills ligan har tagit ett beslut, sa Garrone enligt Football-Italia i går.

”Jag hoppas verkligen inte att Cassano måste lämna Sampdoria på detta vis. Jag har ingen aning om vad som sker bakom stängda dörrar, men vad jag har hört ska Cassano komma och gå lite som han själv vill under till exempel träningarna”, skriver Nyheter24:s Serie A-bloggare Nicole Fältlov.

28-åringen kan, om kontraktet rivs, gå gratis till en klubb när transferfönstret öppnar i januari. Storklubbarna Inter, Juventus och Milan uppges jaga honom. Sampdorias supportrar är inte nöjda med att klubben släpper sin store stjärna gratis.

”Jag håller med någon som säger att det vore självmord på flera plan då man tappar sin tongivande spelare och inte får ut någonting av det”, skriver Superpuff på SvenskaFans.

Cassanos tid i Sampdoria

Kommentera
Kopiera länk
Dela