1 av 2
- Foto: Carlo Baroncini/AP/SCANPIX
Vill nu stanna kvar i i Genua-klubben efter sitt utspel.
2 av 2
Vill nu stanna kvar i i Genua-klubben efter sitt utspel. - Foto: Carlo Baroncini/AP/SCANPIX

Cassano ångrar utspelet – vill stanna i Sampdoria

Det ständiga problembarnet ångrar sig och vill fortsätta i ”Blucerchiati”.


Cassanos tidigare skandaler:

Antonio Cassano är har varit stökig många gånger tidigare. I Roma var han ständigt i konflikt med klubbens ledning om ett nytt kontrakt. Det blev inget nytt avtal och istället lämnade han klubben för de spanska giganterna Real Madrid.

I ”Los Blancos” blev han avstängd efter att ha ställt till med problem i omklädningsrummet.

”Attityden var ohållbar de senaste månaderna”, sa den dåvarande presidenten Ramón Calderón om italienaren.

Nu har 28-åringen ställt till det igen och Sampdoria ville inte ha kvar honom. Han ser ut att fortsätta karriären i Milan tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

GENUA. Antonio Cassano hamnade i ett stort ordbråk med presidenten Riccardo Garone på träningsanläggningen i fredags. Enligt italiensk media ska 28-åringen ha kallat honom för ”en skitig gammal man” och sina lagkamrater för rövslickare.

Det ska ha fått klubben att gå i taket och har ansökt till förbundet om att få bryta stjärnans kontrakt. Anfallaren ångrar nu sitt utspel och vill stanna kvar i klubben.

– Jag är ledsen för vad som hände och har redan bett om ursäkt till president Garrone, som jag bryr mig väldigt mycket om, framför mina lagkamrater, ska han ha sagt till nyhetsbyrån Ansa uppger Football-Italia.

Nyheter24:s Serie A-bloggare Nicole Fältlov är överraskad att den förre Roma-spelaren har bett om ursäkt.

I ärlighetens namn trodde jag aldrig att Cassano skulle be om ursäkt och jag är inte säker på om Sampdoria förväntade sig det heller. Men deras agerande lönade sig. Cassano har gett upp. Han har erkänt att han inte har någon kontakt med ett annat lag. Att laget han älskar och vill spela för är Sampdoria, inget annat. Detta är stort för att vara Cassano. Killen som alltid stuckit om det inte passat honom.”, skriver hon i sin blogg.

Hon fortsätter:

”Därför hoppas jag innerligt att Samp inte bryter kontraktet nu. Även fast jag på ett sätt beundrar dem för att de inte låter deras bästa spelare få behandla folk hur han vill”.

Fansen hoppas att det hela löser sig eftersom att de inte vill förlora sin absolut största stjärna.

”Garrone/Cassano-bråket känns som att de involverade får lösa på egen hand. Alla parter måste kunna komma ur det med äran i behåll; frågan är om det går? Hoppas det...”, skriver Samp_Mancini på SvenskaFans.

Cassano showade i Roma

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

3 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?