Cassano ångrar utspelet – vill stanna i Sampdoria

- 01/11/2010, 09:37 -
1 av 2

Carlo Baroncini/AP/SCANPIX

Vill nu stanna kvar i i Genua-klubben efter sitt utspel.
2 av 2

Vill nu stanna kvar i i Genua-klubben efter sitt utspel.

Carlo Baroncini/AP/SCANPIX

Det ständiga problembarnet ångrar sig och vill fortsätta i ”Blucerchiati”.

GENUA. Antonio Cassano hamnade i ett stort ordbråk med presidenten Riccardo Garone på träningsanläggningen i fredags. Enligt italiensk media ska 28-åringen ha kallat honom för ”en skitig gammal man” och sina lagkamrater för rövslickare.

Det ska ha fått klubben att gå i taket och har ansökt till förbundet om att få bryta stjärnans kontrakt. Anfallaren ångrar nu sitt utspel och vill stanna kvar i klubben.

– Jag är ledsen för vad som hände och har redan bett om ursäkt till president Garrone, som jag bryr mig väldigt mycket om, framför mina lagkamrater, ska han ha sagt till nyhetsbyrån Ansa uppger Football-Italia.

Nyheter24:s Serie A-bloggare Nicole Fältlov är överraskad att den förre Roma-spelaren har bett om ursäkt.

I ärlighetens namn trodde jag aldrig att Cassano skulle be om ursäkt och jag är inte säker på om Sampdoria förväntade sig det heller. Men deras agerande lönade sig. Cassano har gett upp. Han har erkänt att han inte har någon kontakt med ett annat lag. Att laget han älskar och vill spela för är Sampdoria, inget annat. Detta är stort för att vara Cassano. Killen som alltid stuckit om det inte passat honom.”, skriver hon i sin blogg.

Hon fortsätter:

”Därför hoppas jag innerligt att Samp inte bryter kontraktet nu. Även fast jag på ett sätt beundrar dem för att de inte låter deras bästa spelare få behandla folk hur han vill”.

Fansen hoppas att det hela löser sig eftersom att de inte vill förlora sin absolut största stjärna.

”Garrone/Cassano-bråket känns som att de involverade får lösa på egen hand. Alla parter måste kunna komma ur det med äran i behåll; frågan är om det går? Hoppas det...”, skriver Samp_Mancini på SvenskaFans.

Cassano showade i Roma