Roy har inte fansen på sin sida.
1 av 2
Roy har inte fansen på sin sida. - Foto: Salvatore Laporta/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Fansen: Dags att sparka Hodgson

Trots två raka vinster vill fansen se att Roy Hodgson försvinner från Liverpool.


Roy Hodgson under hård press

Efter åtta spelade omgångar hade Liverpool haft sin sämsta start någonsin på 57 år. Klubben låg på nedflyttningsplats och det stormade rejält kring laget.

Efter fem raka segrar mot bland annat Chelsea var laget på väg uppåt igen. Spelet stämde och stämningen blev allt bättre i truppen.

Fram till matchen mot Stoke City.

Flera supportrar har tröttnat på den förre Fulham-tränaren och ser gärna att de nya amerikanska ägarna ger honom sparken så fort som möjligt. Efter dagens utspel är det inte mycket som talar för att Hodsgon är kvar efter årskiftet.

LIVERPOOL. Maxi Rodríguez sköt hem krisklubbens andra raka seger i går mot Bolton efter att ha blivit läckert framspelad av Fernando Torres. I och med segern klättrar Merseysidelaget upp till en tolfteplats i ligan.

– Det är fortfarande för tidigt för att vara optimistisk, men det är i alla fall ett steg i rätt riktning, säger den hårt kritiserade Roy Hodgson till Sky Sports.

Flera supportrar har tröttnat på den förre Fulham-tränaren och ser gärna att de nya amerikanska ägarna ger honom sparken så fort som möjligt.

Även om det blev tre poäng igår så tycker jag att Roy måste gå. Spelet är alldeles för dåligt även om det är vinsterna som räknas”, skriver signaturen JohanE på klubbens svenska officiella supporterklubb.

Han är inte ensam om att tycka att 63-åringen ska få sparken.

”Styrelsen måste bestämma sig för vem som skall leda laget de närmsta åren innan transferfönstret öppnar (i januari). Ska Roy leda så ska han ha hela styrelsen bakom sig så det inte blir några som helst oklarheter.

Personligen hade jag velat se (Martin) O`Neil som tränare (fast helst José Mourhino men det är ju osannolikt). Men vilken det än blir så kommer det ta tid innan prägeln är satt på laget”, skriver Pärra.

Den förre Fulham-tränaren om de nya ägarna

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!